Oblasť západne od Dallasu zasiahlo slabé zemetrasenie

NETKY.SK • 30 September 2012, 19:09 • 2 min
Oblasť západne od Dallasu zasiahlo slabé zemetrasenie

Oblasť západne od Dallasu zasiahlo slabé zemetrasenie - Svet Slabé zemetrasenie s predbežnou magnitúdou 3,4 zasiahlo v noci nadnes oblasť západne od Dallasu v americkom Texase. Coloradské pracovisko Amerického geofyzikálneho inštitútu (USGS) informovalo,

slovakia

left justify in out

img

Slabé zemetrasenie s predbežnou magnitúdou 3,4 zasiahlo v noci nadnes oblasť západne od Dallasu v americkom Texase.
      Coloradské pracovisko Amerického geofyzikálneho inštitútu (USGS) informovalo, že otrasy trvali niekoľko sekúnd a začali sa v sobotu o 23.05 hod centrálneho času (CDT).
      Epicentrum zemetrasenia sa nachádzalo 3,2 kilometra od Irvingu v Texase. Otrasy bolo cítiť až do vzdialenosti 32 kilometrov od epicentra.
      Geofyzik Randy Baldwin uviedol, že USGS nezaznamenal žiadne škody alebo zranenia osôb. Dostali však zhruba 1200 správ od ľudí, ktorí pocítili zemetrasenie. Predpokladá sa, že oblasť v nasledujúcich hodinách a dňoch ešte môžu zasiahnuť malé dotrasy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona