Objednávky na Apple Watch podalo v prvý deň takmer milión Američanov

NETKY.SK • 13 Apríl 2015, 18:20 • 2 min
Objednávky na Apple Watch podalo v prvý deň takmer milión Američanov

SAN FRANCISCO - Takmer milión Američanov si v prvý deň predobjednávok objednalo inteligentné hodinky Apple Watch. Ukázali to dnes zverejnené odhady spoločnosti pre prieskum trhu Slice Intelligence. Informoval o tom portál RTTNews.

slovakia

left justify in out

Slice Intelligence uviedla, že Apple Watch si v piatok 10. apríla, keď sa predobjednávky spustili, objednalo v USA celkovo 957.000 ľudí, pričom podľa portálu Macworld niektorí si objednali aj dvoje. Predaj sa začne 24. apríla, a to v deviatich krajinách. Okrem domácich Spojených štátov spoločnosť spustí predaj v Austrálii, Kanade, Číne, vo Francúzsku, v Nemecku, Hongkongu, Japonsku a Británii.
     

Apple Watch sú dostupné v troch kolekciách podľa materiálu. Jednou je Apple Watch Sport v dvoch verziách, menšia v cene 349 USD (330,74 eura) a väčšia za 399 USD. Ďalšou je štandardná kolekcia Apple Watch v cene od 549 USD do 1099 USD a nakoniec prémiová Apple Watch Edition s telom z 18-karátovej zlatej zliatiny s cenou od 10.000 USD.
     

Najväčší záujem v predobjednávkach bol o hodinky Apple Watch Sport, ktoré si podľa Slice Intelligence objednalo 62 % z celkového počtu zákazníkov. Hodnota predobjednávky od týchto zákazníkov predstavovala v priemere 392,83 USD. Celkovo dosiahla priemerná hodnota predobjednávky 503,83 USD.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies