Objavili pilota, ktorý pred dvoma týždňami havaroval s vrtuľníkom v oblasti Mjanmarska

NETKY.SK • 9 Október 2014, 07:01 • 2 min
Objavili pilota, ktorý pred dvoma týždňami havaroval s vrtuľníkom v oblasti Mjanmarska

JANGON - Thajského pilota helikoptéry, ktorý sa stratil pri havárii svojho stroja pred takmer dvoma týždňami v horskej oblasti Mjanmarska, previezli do nemocnice. Informovala o tom dnes agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Pilot - thajské médiá ho identifikovali ako Čatčavala Thanthonga - dorazil do Jangonu v stredu. Previezli ho letecky zo severného štátu Kačin po tom, ako ho v rovnaký deň objavila pátracia skupina.
      

Jeho helikoptéra zmizla 27. septembra pri doručovaní zásob záchranárom, ktorí pátrali po stratených horolezcoch na jednej z najvyšších hôr Mjanmarska. Na palube stroja boli ďalší dvaja muži. V utorok jeden z mužov dorazil do bližšie nekonkretizovaného malého mesta. Oznámil, že jeho kolegovia sú nažive. Počas následnej pátracej misie sa podarilo objaviť pilota, tretí člen posádky je ale stále nezvestný.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies