Objasňujú krádež v pezinskej drogérii: Hľadajú ženy z kamerových záznamov

NETKY.SK • 2 August 2016, 11:11 • 2 min
Objasňujú krádež v pezinskej drogérii: Hľadajú ženy z kamerových záznamov

BRATISLAVA/PEZINOK – Policajti objasňujú krádež v pezinskej drogérii ešte zo začiatku júla. Jednej zo zákazníčok zmizla z ruksaku peňaženka, v ktorej mala peniaze aj platobné karty.

slovakia

left justify in out

Krádežou a následnými neoprávnenými výbermi z bankomatov jej vznikla škoda za viac ako dvetisíc eur. Ako informoval bratislavský policajný hovorca Michal Szeiff, v súvislosti s prípadom polícia pátra po dvoch ženách z kamerových záznamov, ich výpoveď by mohla prispieť k náležitému objasneniu veci. Jedna mala 30 až 40 rokov, vysoká bola približne 175 cm a mala hnedé vlasy. Oblečené mala modré šaty, obuté zlaté sandále a na krku mala náhrdelník. Druhá mala 25 až 35 rokov, strednej postavy, vysoká približne 175 cm, mala čierne vlasy. Oblečené mala biele tielko s nápisom a rifle. Akékoľvek informácie, ktoré by mohli pomôcť pri ich vypátraní, je možné oznámiť na linke.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies