Objasnili dve agustové lúpeže, páchateľom hrozí chládok

NETKY.SK • 22 September 2010, 09:30 • 2 min
Objasnili dve agustové lúpeže, páchateľom hrozí chládok

Objasnili dve agustové lúpeže, páchateľom hrozí chládok

slovakia

left justify in out

img

Trnavskí policajti objasnili dve lúpeže, ktoré sa stali v auguste. V prvej hrali hlavnú úlohu dvaja muži vo veku 19 a 21 rokov, ktorí 21. augusta dopoludnia lúpežne prepadli muža v obci Dvorníky v okrese Hlohovec. Po tom, ako im povedal, že nemá peniaze, ho fyzicky napadli a z vrecka vzali desať eur.

O týždeň neskôr nadránom sa prechádzali 63-ročná žena a 56-ročný muž po ulici v Leopoldove. Náhle k nim priskočil páchateľ a nastriekal im do tvárí sprej. Ženu zhodil na zem a z ruky jej vytrhol kufrík na kolieskach, ako aj kabelku a muža udrel do tváre. Poškodení tak prišli o oblečenie, osobné doklady a peniaze. Pri prepade utrpeli ľahšie poranenia. Vyšetrovateľ obvinil z lúpeže 19-ročného Leopoldovčana.

Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, v oboch prípadoch hrozí páchateľom väzenie na sedem až 12 rokov.

Zdroj: SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona