Obi-Mikel: Mourinhov odchod zlepšil atmosféru v šatni

NETKY.SK • 30 December 2015, 18:41 • 2 min
Obi-Mikel: Mourinhov odchod zlepšil atmosféru v šatni

LONDÝN – Nigérijský záložník Jon Obi-Mikel si myslí, že vyhodenie trénera José Mourinha pomohol zlepšiť náladu v šatni, aj keď priznal, že nevie kedy sa to pokazilo.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťosemročný futbalista je presvedčený, že od prepustenia Mourinha je v Chelsea nový život a výsledky sa čoskoro dostavia.

Päťdesiatdvaročný Mourinho bol prepustený zo Stamford Bridge len päť mesiacov zisku majstrovského titulu Premier League, keď londýnsky klub zažil hrozný štart do novej sezóny. Chelsea patrí priebežne až 14. priečka tabuľky so ziskom 20 bodov a od pásma zostupu ich delia iba tri body. Obi-Mikel sa domnieva, že nový tréner Guus Hiddink vráti tím na víťaznú vlnu

 


"Už sme sa posunuli vpred a po výmene trénera sa zlepšila aj atmosféra," potvrdil Mikel. "Teraz je to v pohode, zatiaľ len nemáme výsledky. José je fantastický tréner a vždy bude skvelý chlap. Futbal je však niekedy krutá hra a musíte ísť ďalej. Vrátil sa do klubu druhýkrát a vyhral dve trofeje, ale teraz je preč a my musíme ísť ďalej. To, či to bolo správne rozhodnutie, uvidíme až v budúcnosti."

Reprezentant Nigérie sa v tejto sezóne nedokázal prebojovať do základnej zostavy, takže nevie presne zhodnotiť, kedy sa to celé pokazilo. "Bol som zmätený ako všetci ostatní," priznal. "Je to ťažké, keď nehráte, pretože neviete, aké sú problémy. Pod Mourinhovým vedením som veľa nehral, takže neviem povedať, kde bola chyba. Bola to kolektívna zodpovednosť, výkon nepodávali hráči ani tréner."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies