Obhajca titulu v jedení hotdogov opäť suverénne vyhral: Za 10 minút ich zjedol 69!

NETKY.SK • 5 Júl 2013, 12:25 • 2 min
Obhajca titulu v jedení hotdogov opäť suverénne vyhral: Za 10 minút ich zjedol 69!

CONEY ISLAND – Koľko hotdogov dokážete zjesť za 10 minút. Aj keby ste sa dostali na dvojciferné číslo, ani sa nepribližujete sedemnásobnému šampiónovi v jedení hotdogov Joeymu Chestunutovi (29).

slovakia

left justify in out

Chestnut dokázal vyhrať súťaž v jedení hotdogov už šesťkrát a aj tento rok bol považovaný za jednoznačného favorita. Na každoročnej súťaži v jedení hotdogov počas osláv Dňa nezávislosti (4. Júla) dokázal zjesť 69 párkov v rožku za 10 minút. Chestnut tak prekonal svoj rekord z roku 2009, keď zjedol 68 hotdogov.

Na druhom mieste sa umiestnil Matt Stonie s počtom 51 hotdogov. V ženskej súťaži dominovala Sonya Thomasová s prezývkou „Čierna Vdova“, ktorá zjedla 36 párkov v rožku.

Ak si myslíte, že súťažiaci si vypapaný tučniaci, tak sa mýlite. Thomasová neváži ani 50 kíl a Chestnut má menej než 90. Táto súťaž je v Amerike veľmi populárna, dokonca ju vysielala v priamom prenoste aj športová televízia ESPN2.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies