Obhajca Nadal po jubilejnom 50. víťazstve tretím semifinalistom

NETKY.SK • 7 Jún 2012, 06:43 • 2 min
Obhajca Nadal po jubilejnom 50. víťazstve tretím semifinalistom

Obhajca Nadal po jubilejnom 50. víťazstve tretím semifinalistom - Tenis Španielsky tenista Rafael Nadal sa stal tretím semifinalistom mužskej dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži.

slovakia

left justify in out

img

Španielsky tenista Rafael Nadal sa stal tretím semifinalistom mužskej dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros v Paríži. Obhajca titulu a šesťnásobný šampión si vo štvrťfinále ako nasadená dvojka poradil s krajanom Nicolasom Almagrom (12.) v troch setoch 7:6 (4), 6:2 a 6:3.
      Nadal dosiahol jubilejné 50. víťazstvo na antukovom vrchole sezóny. Za stavu 5:3 v treťom sete premenil vďaka esu hneď prvý mečbal a upravil vzájomnú bilanciu s Almagrom na 8:0 vo svoj prospech. V dueli o postup do finále nastúpi proti víťazovi súboja medzi Španielom Davidom Ferrerom a Britom Andym Murraym.
      
      muži - dvojhra - štvrťfinále:
      Rafael Nadal (2-Šp.) - Nicolas Almagro (12-Šp.) 7:6 (4), 6:2, 6:3


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona