Obetavý pilot neváhal a kvôli starému páru otočil lietadlo!

NETKY.SK • 12 Apríl 2016, 10:30 • 2 min
Obetavý pilot neváhal a kvôli starému páru otočil lietadlo!

MANCHESTER - Tento pilot má srdce na správnom mieste! Vďaka nemu mohli starí rodičia stráviť posledné chvíle so svojím vnukom.

slovakia

left justify in out

Tento dojemný príbeh sa odohral na letisku v anglickom Manchestri. Manželský pár mal letieť do Abú Dhabi, keď dostali smutnú správu. Ich vnuk ležal na jednotke intenzívnej starostlivosti a prehráva boj o život.

 

Pilot tomuto páru vyhovel a lietadlo otočil tesne pred štartom. Manželský pár prišiel k letiskovej bráne a dokonca si mohli vyzdvihnúť batožinu. Zamestnanci aerolínií Etihad im vybavili odvoz, ktorý ich doviezol do nemocnice.

 

Starým rodičom sa podarilo dostať k ich vnukovi a strávili s ním jeho posledné chvíle, pretoŽe na ďalší deň prehral svoj boj o život. Dvojica mala cestovať cez Abú Dhabí  do Austrálie. Keby nebolo pilota, nikdy by sa so svojím vnukom nerozlúčili.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies