Občiansky preukaz s čipom je možné vybaviť aj túto sobotu

NETKY.SK • 2 December 2016, 15:41 • 2 min
Občiansky preukaz s čipom je možné vybaviť aj túto sobotu

BRATISLAVA - Viaceré pracoviská pre vydávanie občianskych preukazov budú občanom mimoriadne k dispozícii aj túto sobotu (3. 12.). Dôvodom je enormný nárast počtu žiadostí o vydanie občianskeho preukazu s elektronickým čipom a záujem o elektronický podpis. Informovalo o tom Ministerstvo vnútra (MV) SR.

slovakia

left justify in out

Všetky pracoviská na vydávanie dokladov v Bratislave budú počas prvého víkendového dňa otvorené od 8.00 do 13.00 h. V Košiciach vybaví občanov pracovisko na Komenského ulici od 8.00 do 13.00 h, v Prešove pracovisko na Námestí mieru od 8.00 do 12.00 h.

 

Otvorené budú aj pracoviská v Poprade na Alžbetinej ulici, v Humennom na Nemocničnej ulici a v Bardejove na Partizánskej ulici, všetky od 8.00 do 12.00 hodiny. Občiansky preukaz si môže každý občan vybaviť na hociktorom oddelení dokladov na Slovensku nezávisle od miesta trvalého pobytu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies