Obchodné centrum v Devínskej Novej Vsi evakuovali pre zadymenie

NETKY.SK • 7 November 2018, 16:06 • 2 min
Obchodné centrum v Devínskej Novej Vsi evakuovali pre zadymenie

BRATISLAVA - Nákupné centrum v bratislavskej Devínskej Novej Vsi museli vo stredu popoludní evakuovať.

slovakia

left justify in out

Dôvodom bolo zadymenie centra z požiaru polystyrénu z neďalekého staveniska. Potvrdil bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

 

"Požiar sa rozhorel na neďalekom stavenisku, došlo však aj z zadymeniu nákupného centra, preto bolo evakuované," uviedol Szeiff.

 

Udalosť sa zaobišla bez zranení, príčiny požiaru budú predmetom šetrenia. Podľa posledných informácií, ktoré zverejnilo centrum na svojom profile na sociálnej sieti, by mala byť evakuácia ukončená a obchodné centrum by malo byť čoskoro opäť v prevádzke.

 

Požiar bol nahlásený v stredu pred 14.00 h. "Bolo zistené, že ide o požiar menšieho rozsahu zo silným zadymením. Hasičom sa momentálne podarilo požiar lokalizovať, aby sa ďalej nešíril," informovalo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Bratislave. Na mieste zasahuje dvanásť hasičov s tromi kusmi techniky.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies