Občania môžu spolurozhodovať o investičných zámeroch vo Vajnoroch

NETKY.SK • 14 Február 2015, 17:21 • 2 min
Občania môžu spolurozhodovať o investičných zámeroch vo Vajnoroch

BRATISLAVA - Po úspešnom minuloročnom participatívnom rozpočte bratislavská mestská časť Vajnory aj tento rok ponúkla občanom možnosť podieľať sa na využití sumy 6000 eur z vajnorského rozpočtu. Oproti minulému roku sa suma zvýšila o 20 percent.

slovakia

left justify in out

Vlani sa z participatívneho rozpočtu realizovali tri návrhy - vajnorské trhovisko pri potravinách na Jačmennej ulici, letné open-air kino v Parku pod lipami a dopadové plochy pod detskými atrakciami na školskom dvore ZŠ K. Brúderovej.
      

"Dobré a realizovateľné návrhy môžu občania posielať do 20. februára na mailovú adresu vajnory@vajnory.sk. Následne urobíme štandardný cenový odhad návrhov, ktoré potom uverejníme na vajnorskej webovej stránke. Obyvatelia takto spoločne s poslancami môžu rozhodnúť o niektorých investičných zámeroch vo Vajnoroch aj v tomto roku," priblížil starosta Ján Mrva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona