Občania môžu do vodární priniesť vodu zo studní na bezplatnú analýzu

NETKY.SK • 21 Marec 2011, 08:08 • 2 min
Občania môžu do vodární priniesť vodu zo studní na bezplatnú analýzu

Občania môžu do vodární priniesť vodu zo studní na bezplatnú analýzu

slovakia

left justify in out

img

Bratislavská vodárenská spoločnosť (BVS) pri príležitosti Svetového dňa vody (22. 3.) pripravila pre zákazníkov bezplatnú analýzu vzoriek vody z domácich studní na prítomnosť dusičnanov a celkovú tvrdosť.
      Záujemcovia môžu od pondelka 21. marca do stredy 23. marca 2011 od 8.00 h do 16.00 h priniesť vzorky vody do zákazníckeho centra na Prešovskej ulici v Bratislave alebo do budovy divízie chemicko-technologických a laboratórnych činností BVS na Bojnickej ulici 6 v Bratislave. Časť laboratórií na Bojnickej ulici bude zároveň záujemcom sprístupnená pre exkurzie.
      Na rozbor treba priniesť vodu v objeme tri až päť dcl v plastovej, nie sklenej fľaši. Treba ju dôkladne vypláchnuť a vodu nechať odtiecť dostatočne silným prúdom. Fľaša má byť plná až po okraj. Každá bude označená identifikačným číslom a pod ním bude zverejnený výsledok analýzy.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies