Obamovu figurínu obesili na moste v Missouri: Ľudia si mysleli, že tam visí skutočný človek!

NETKY.SK • 3 Jún 2014, 08:40 • 2 min
Obamovu figurínu obesili na moste v Missouri: Ľudia si mysleli, že tam visí skutočný človek!

KANSAS - Figurínu v maske prezidenta USA Baracka Obamu našli zavesenú na lane visiaceho z mosta v americkom štáte Missouri. Oznámila to agentúra Reuters s odvolaním sa na miestnu políciu.

slovakia

left justify in out

Figurína oblečená v obleku visela v pondelok ráno z nadjazdu ponad medzištátnu diaľnicu Interstate 70, zhruba 40 kilometrov východne od mesta Kansas City v Missouri. Okolo prechádzajúci vodiči zalarmovali políciu v domnienke, že na moste visí obesenec. 
      

Incident si vynútil krátkodobé uzavretie cesty v oboch smeroch, zatiaľ čo policajní experti preverovali zariadenie pripevnené k figuríne. Podozrenie na bombovú nálož sa napokon nepotvrdilo. 
      

Do vyšetrovania prípadu sa podľa správ miestnych médií zapojili aj príslušníci federálnej Tajnej služby Spojených štátov (USSS), ktorá zaisťuje bezpečnosť prezidenta USA.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona