Obamovci si na Broadwayi pozreli predstavenie s Denzelom Washingtonom

NETKY.SK • 12 Apríl 2014, 13:22 • 2 min
Obamovci si na Broadwayi pozreli predstavenie s Denzelom Washingtonom

NEW YORK - Lístky na predstavenie na Broadwayi, v ktorom účinkuje herec Denzel Washington, sa síce len ťažko dali zohnať, ale jednému mužovi sa to podarilo - americkému prezidentovi Barackovi Obamovi, uviedla dnes tlačová agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Obama a americká prvá dáma sa v piatok večer zúčastnili v New Yorku na predstavení, považovanom za americké majstrovské dielo. Hru Hrozienko na slnku (A Raisin in the Sun) uviedli v divadle Ethel Barrymore Theatre.


Príchod Obamovcov sprevádzali ovácie, svoje miesta zaujali za neutíchajúceho potlesku. Hra Lorraine Hansberryovej sa odohráva v 50. rokoch v Chicagu. S problémami zápasiaca rodina černošského robotníka nervózne čaká na šek z poisťovne na 10.000 dolárov a hašterí sa o to, ako minúť peniaze.

 

Okrem Denzela Washingtona si v predstavení, ktoré režíroval Kenny Leon, zahrali aj LaTanya, Richardson Jackson, Sophie Okonedová, Anika Noni Roseová, Sean Patrick či Thomas a David Cromerovci.
      

Obamovci sú veľkými fanúšikmi predstavení na Broadwayi. Michelle Obamová spolu s dcérami Sashou a Maliou navštívili niekoľko predstavení, vrátane muzikálu Spider-Man: Zhasnite tmu (Spider-Man: Turn Off the Dark).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies