Obamovci sa v New Yorku stretli s celebritami na sponzorskej večeri

NETKY.SK • 15 Jún 2012, 07:11 • 2 min
Obamovci sa v New Yorku stretli s celebritami na sponzorskej večeri

Obamovci sa v New Yorku stretli s celebritami na sponzorskej večeri - Politika Americký prezident Barack Obama sa spolu s manželkou Michelle zúčastnili na sponzorskej večeri na Manhattane, na ktorej elita zábavného priemyslu prispela na Obamovu kampaň zhr

slovakia

left justify in out

img

Americký prezident Barack Obama sa spolu s manželkou Michelle zúčastnili na sponzorskej večeri na Manhattane, na ktorej elita zábavného priemyslu prispela na Obamovu kampaň zhruba dvoma miliónmi dolárov (1,58 milióna eur). Informovala dnes o tom tlačová agentúra AP.
      Obamovci vo štvrtok navštívili dom hercov Sarah Parkerovej a Matthewa Brodericka. Každý z 50 účastníkov večere zaplatil 40.000 dolárov (vyše 31.600 eur).
      Podujatie bolo najnovším pokusom Obamovej kampane osloviť celebrity pri zbieraní sponzorských prostriedkov, aby sa tak čelilo rastúcemu entuziazmu republikánov, podporujúcich Mitta Romneyho.
      Obama svojim prívržencom povedal, že budú zohrávať rozhodujúcu úlohu vo voľbách, ktoré rozhodnú o vízii americkej budúcnosti. "Ste základným arbitrom toho, akým smerom pôjde táto krajina," povedal šéf Bieleho domu.
      Medzi účastníkmi večere boli herečka Meryl Streepová, módny návrhár Michael Kors a šéfredaktorka časopisu Vogue Anna Wintourová, ktorá moderovala súkromnú konverzáciu medzi Obamom a hosťami.
      Hoci demokrati majú dlhodobé politické a ideologické väzby na televízny a filmový priemysel, teraz je to pre Obamu iné. Po viac ako troch rokoch vládnutia totiž jeho vlastný imidž ako celebrity trochu zoslabol.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies