Obamovci chcú dcéry odradiť od tetovania: Dali by si urobiť rovnaké

NETKY.SK • 25 Apríl 2013, 11:26 • 2 min
Obamovci chcú dcéry odradiť od tetovania: Dali by si urobiť rovnaké

WASHINGTON - Dcéry amerického prezidenta Baracka Obamu by si mali rozmyslieť, či sa skrášlia tetovaním. Rodičia totiž majú stratégiu - dajú si urobiť rovnaké tetovanie.

slovakia

left justify in out

Obama v programe Today televízie NBC prezradil, že dievčatám už povedali - ak sa rozhodnú pre tetovanie, dá si ho urobiť aj samotný prezident a prvá dáma.

Tetovanie šéfa Bieleho domu a Michelle Obamovej bude presne rovnaké, na tom istom mieste tela a ukážu ho na internetovom portáli YouTube ako "rodinné tetovanie". Prezidentský pár dúfa, že takto dcéry odradia.

Obama tiež povedal, že rozumie "pošmyknutiu sa jazyka" jeho manželky, keď sa v apríli charakterizovala ako "slobodná mamička". Pripustil, že počas prezidentskej kampane často neboli spolu aj týždeň a mohla by sa cítiť ako rodič, ktorý sa sám stará o deti.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies