Obama vyzradil svetu, že belgický premiér bude otcom

NETKY.SK • 1 Október 2015, 14:45 • 2 min
Obama vyzradil svetu, že belgický premiér bude otcom

BRUSEL - Svet sa celkom netradičným spôsobom dozvedel, že belgický premiér bude otcom. Uviedla dnes belgická televízna stanica RTBF na okraj pobytu belgického premiéra v USA, kde sa okrem účasti na Valnom zhromaždení OSN stretol aj s americkým prezidentom.

slovakia

left justify in out

Nestáva sa každý deň, že belgický premiér a jeho partnerka sprevádzajú prezidentský pár USA, pripomenula televízia. Ešte vzácnejšie je, keď prezident Barack Obama s humorom a pred celým svetom skonštatuje, že belgický premiér bude čoskoro otcom.

 

K tomuto momentu došlo vo chvíli, keď oba páry - americký prezident s manželkou a belgický premiér so svojou družkou - zapózovali pre protokolárnu fotografiu. V tej chvíli sa Obama zadíval na brucho Amélie Derbaudrenghienovej, životnej partnerky belgického premiéra, a povedal: "Je viac ako jasné, že nás je tu päť."

 

Predseda belgickej vlády vzápätí ocenil bystrý postreh amerického prezidenta a priznal, že s 34-ročnou partnerkou opäť čakajú dieťa. Amélie Derbaudrenghienová, s ktorou žije Charles Michel už sedem rokov, koncom minulého roka nečakane potratila.

 

Belgický premiér už má jedno dieťa, 12-ročného syna Maximilena, zo svojho prvého manželstva.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies