Obama: Teroristi sa snažia oslabiť našu vieru

NETKY.SK • 30 Marec 2016, 17:06 • 2 min
Obama: Teroristi sa snažia oslabiť našu vieru

WASHINGTON - Americký prezident Barack Obama dnes uviedol, že cieľom teroristov je "oslabiť našu vieru" a doviesť ľudí k tomu, aby útočili na tých, ktorí vyzerajú inak alebo sa inak modlia.

slovakia

left justify in out

Obama vo vystúpení na každoročných veľkonočných modlitebných raňajkách v Bielom dome vyzval ľudí, aby sa postavili proti extrémistickým skupinám ako sú tie, ktoré nedávno útočili v Belgicku a Pakistane. Takéto útoky "zvádzajú odvrhnúť cudzieho človeka" a odvrátiť sa od tých, ktorí potrebujú pomoc a útočisko, citovala ho agentúra AP.


Tohtoročné veľkonočné sviatky podľa Obamu nabrali na význame v dôsledku "strašných teroristických činov". Šéf Bieleho domu poukázal na to, že väčšinu obetí tvorili kresťanské a moslimské ženy a deti.


Obama na dnešnom stretnutí s kresťanskými lídrami z celých Spojených štátov tiež povedal, že ho jeho viera zmenila. Naučila ho, že vždy existuje možnosť vykúpenia.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona