Obama sa vrátil po dvojtýždňovej dovolenke na Havaji: Takto ju prežil

NETKY.SK • 5 Január 2015, 06:31 • 2 min
Obama sa vrátil po dvojtýždňovej dovolenke na Havaji: Takto ju prežil

WASHINGTON - Americký prezident Barack Obama je nazad vo Washingtone po dvojtýždňovom oddychu s rodinou na Havaji. Priletel prezidentským špeciálom Air Force One nočným letom z ostrova Oahu, kde Obamovci každý rok dovolenkujú.

slovakia

left justify in out

Na Havaji bolo Obamu vidieť na verejnosti iba výnimočne. Svoj voľný čas trávil hraním golfu, rekreovaním sa s rodinou na pláži či spoločnými návštevami reštaurácií v Honolulu. V posledný voľný deň navštívil americký prezident spoločne s oboma dcérami vedúceho speváka rockovej skupiny Pearl Jam Eddieho Veddera, informovala tlačová agentúra AP.

      

Pracovný program Obamu sa začína v utorok, kedy sa stretne s mexickým prezidentom Enriquom Peňom Nietom. Neskôr v týždni navštívi Michigan, Arizónu a Tennessee v rámci príprav na svoje vystúpenie 20. januára so Správou o stave národa.

 

V utorok prvýkrát zasadne novozvolený Kongres, v ktorom majú v oboch komorách väčšinu republikáni. Prezident Obama je demokrat.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies