Obama priznal slabý výkon v predvolebnej diskusii s Romneym

NETKY.SK • 8 Október 2012, 08:27 • 2 min
Obama priznal slabý výkon v predvolebnej diskusii s Romneym

Obama priznal slabý výkon v predvolebnej diskusii s Romneym - Politika Obama, ktorého volebný tím avizoval úpravy kampane v dôsledku diskusie, poznamenal, že jeho predvolebná kampaň pred štyrmi rokmi mala tiež svoje nedostatky, vrátane jeho vlastných chýb

slovakia

left justify in out

img

Obama, ktorého volebný tím avizoval úpravy kampane v dôsledku diskusie, poznamenal, že jeho predvolebná kampaň pred štyrmi rokmi mala tiež svoje nedostatky, vrátane jeho vlastných chýb.

 Americký prezident Barack Obama sa v nedeľu sám skritizoval za slabý výkon v televíznej diskusii s republikánom Mittom Romneym.

Stúpencom na akcii s cieľom získať financie na predvolebnú kampaň však pripomenul, že aj v roku 2008 na úspešnej ceste do Bieleho domu narazil na viacero "hrboľov".

Obama vo vystúpení pred davom asi 6000 ľudí na koncerte v Los Angeles ocenil účinkujúcich, okrem iných Jona Bon Joviho či Jennifer Hudsonovú, ktorí publikum zabávali predtým.

"Vystupujú bezchybne noc čo noc. Ja nemôžem povedať to isté o sebe," povedal prezident za smiechu a neskôr potlesku.

Romneymu dobrý výkon v stredajšej televíznej diskusii pomohol priblížiť sa v prieskumoch k Obamovi, ktorý viedol celonárodne i vo viacerých dôležitých štátoch, ktoré môžu vo voľbách 6. novembra rozhodnúť o budúcom prezidentovi.

Obama, ktorého volebný tím avizoval úpravy kampane v dôsledku diskusie, poznamenal, že jeho predvolebná kampaň pred štyrmi rokmi mala tiež svoje nedostatky, vrátane jeho vlastných chýb.

"Každý si vždy pamätá na víťazstvo, nie však vždy na hrbole na ceste," povedal. "Veci vždy dobre vyzerajú pri pohľade späť. Ale uprostred toho... sme urobili rôzne chyby. Urobili sme hlúposti. Ja som urobil hlúposti. Ale Američania nás posunuli ďalej," dodal.

Obamov tím organizuje sériu finančných zbierok v Kalifornii v snahe posilniť svoj rozpočet na záverečnú etapu súboja proti Romneymu. V sobotu oznámil, že spolu so spojencami v Demokratickej strane získali v septembri rekordných 181 miliónov dolárov.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies