Obama prijal v Oválnej pracovni Brada Pitta a Angelinu Jolieovú

NETKY.SK • 13 Január 2012, 09:57 • 2 min
Obama prijal v Oválnej pracovni Brada Pitta a Angelinu Jolieovú

Obama prijal v Oválnej pracovni Brada Pitta a Angelinu Jolieovú - Kultúra Herecký manželský pár Brad Pitt a Angelina Jolieová navštívili v stredu Baracka Obamu v Oválnej pracovni Bieleho domu. Neunikli fotoreportérom čakajúcim na prezidenta, ktorý mal odc

slovakia

left justify in out

img

Herecký manželský pár Brad Pitt a Angelina Jolieová navštívili v stredu Baracka Obamu v Oválnej pracovni Bieleho domu. Neunikli fotoreportérom čakajúcim na prezidenta, ktorý mal odcestovať do Chicaga. Pitt sa podopieral paličkou, ktorú používa po zranení na lyžiach, napísala dnes agentúra AP.
Biely dom potvrdil, že Pitt a Jolieová prišli do mesta na nakrúcanie Jolieovej filmu o bosnianskych vojnových zločinoch v Múzeu holokaustu. Do Bieleho domu zaskočili, aby si prezident mohol pohovoriť s Jolieovou o jej snahách zabrániť masovým zverstvám a o boji proti sexuálnemu násiliu na ženách.
Nestretli sa prvýkrát. V roku 2009 hovoril Obama s Pittom o jeho rekonštrukčných aktivitách v New Orleanse, ktoré zdevastoval hurikán Katrina.
Jolieová navštívila aj riaditeľa Ústrednej spravodajskej služby (CIA) Davida Petraeusa. V centrále spoločnosti sa zaujímala o jeho názor na kultúrne trendy v Afganistane v súvislosti so svojou prácou s afganskými utečencami, informoval blízky spolupracovník bývalého hlavného amerického veliteľa v Afganistane. Podľa jeho slov išlo o súkromné stretnutie; podobne sa stretli už v roku 2008 v Bagdade.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies