Obama odcestoval na desaťdňovú dovolenku na ostrov Martha's Vineyard

NETKY.SK • 19 August 2011, 12:55 • 2 min
Obama odcestoval na desaťdňovú dovolenku na ostrov Martha's Vineyard

Obama odcestoval na desaťdňovú dovolenku na ostrov Martha's Vineyard

slovakia

left justify in out

img

Prezident USA Barack Obama odcestoval vo štvrtok po týždňoch politických zápasov na desaťdňovú dovolenku na ostrov Martha's Vineyard v štáte Massachusetts. Jeho manželka Michelle a dcéry Sasha a Malia tam prišli už niekoľko hodín predtým.
      Rodina úradujúceho amerického prezidenta si bola oddýchnuť na ostrove ležiacom okolo 800 kilometrov severovýchodne od Washingtonu aj v ostatných dvoch rokoch.
      Obama sa vráti do Bieleho domu 27. augusta a hneď potom (po 5. septembri) predstaví koncepciu boja proti vysokej nezamestnanosti a štátnemu dlhu.
      Martha's Vineyard so svojím idylickým mestečkom Edgartown je obľúbenou prázdninovou destináciou pre politickú elitu Nového Anglicka a New Yorku. Mnoho amerických prominentov tam vlastí vily. Radi tam odpočívajú predovšetkým demokratický politici - dovolenku tam trávili aj rodiny prezidentov Billa Clintona a Johna F. Kennedyho.
      Rovnako ako v predchádzajúcich rokoch politickí súperi kritizovali Obamu, že na letnú dovolenku sa vybral aj napriek množstvu nevyriešených problémov. Demokrati však tvrdia, že Obama využil na oddych len zlomok času, ktorý dovolenkoval jeho republikánsky predchodca George W. Bush.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies