Obama nečakane prerušil dovolenku

NETKY.SK • 18 August 2014, 06:28 • 2 min
Obama nečakane prerušil dovolenku

EDGARTOWN - Americký prezident Barack Obama prerušil v nedeľu v polovici svoju letnú dovolenku a vrátil sa do Washingtonu. Tam sa ohľadom amerických leteckých útokov v Iraku a napätej situácie na predmestí St. Louis v štáte Missouri mal stretnúť s viceprezidentom Joeom Bidenom a poradcami. Informovala o tom agentúra AP.

slovakia

left justify in out

Obama s rodinou trávi dvojtýždňovú dovolenku na ostrove Martha's Vinyard v štáte Massachusetts. Dôvod, prečo sa prezident práve týchto stretnutí musel zúčastniť osobne napriek tomu, že aj počas prvého týždňa dovolenky aktívne vstupoval do politického diania a bol o všetkom informovaný, Biely dom neuviedol. 
      

Podľa agentúry AP by jedným z dôvodov prezidentovho návratu do Washingtonu mohla byť jeho snaha čeliť kritike, že si užíva dovolenku v prímorskom letovisku práve v čase, keď sa doma aj v zahraničí nakopil celý rad závažných problémov. Vo Washingtone by sa mal Obama zdržať do utorka a zvyšok týždňa vrátane víkendu strávi opäť na ostrove Martha's Vinyard.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies