Obama nazval agentov zo škandálu v Kolumbii hŕstkou mamľasov

NETKY.SK • 25 Apríl 2012, 06:43 • 2 min
Obama nazval agentov zo škandálu v Kolumbii hŕstkou mamľasov

Obama nazval agentov zo škandálu v Kolumbii hŕstkou mamľasov - Politika Americký prezident Barack Obama dnes nazval agentov zo škandálu s prostitútkami v Kolumbii hŕstkou mamľasov. Zdôraznil, že väčšina agentov robí svoju prácu obdivuhodne.

slovakia

left justify in out

img

Americký prezident Barack Obama dnes nazval agentov zo škandálu s prostitútkami v Kolumbii hŕstkou mamľasov. Zdôraznil, že väčšina agentov robí svoju prácu obdivuhodne.
      "Títo chlapci sú úžasní. Ochraňujú mňa, ochraňujú Michelle, ochraňujú naše dievčatá, ochraňujú našich predstaviteľov po celom svete," povedal Obama pri svojej návšteve Severnej Karolíny na nahrávke šou "Late Night with Jimmy Fallon" televízie NBC.
      Šéf Bieleho domu v súvislosti so škandálom poznamenal, že hŕstka mamľasov by nemala znevážiť prácu, ktorú príslušníci úradu na ochranu osôb vykonávajú. Obama sa v Kolumbii zúčastnil na Americkom summite, aféra vypukla pred jeho príchodom.
      Niektorých agentov už prepustili a ďalších vyšetrujú za to, že si v kolumbijskej Cartagene pozvali na noc do hotela prostitútky. Škandál sa týka aj 12 príslušníkov americkej armády.

Zdroj: TASR/Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona