Obama na Havaji: Všetko je v stávke v prezidentských voľbách v roku 2012

NETKY.SK • 16 November 2011, 00:15 • 2 min
Obama na Havaji: Všetko je v stávke v prezidentských voľbách v roku 2012

Obama na Havaji: Všetko je v stávke v prezidentských voľbách v roku 2012

slovakia

left justify in out

img

Americký prezident Barack Obama povedal v pondelok svojim prívržencom vo svojom rodnom štáte Havaj, že všetko, o čo sa snažili a čo Spojené štáty reprezentujú, je v stávke v budúcoročných prezidentských voľbách. Varoval, že v prípade jeho neúspechu pri opätovnej kandidatúre a v prípade víťazstva republikána bude Amerika pochmúrna.
"Neprestávali ste bojovať za zmenu dlho po voľbách a na to by ste mali byť hrdí. Všetko, za čo sme bojovali v minulých voľbách, je teraz v stávke v budúcich voľbách," uviedol Obama na Havaji, kde každý rok dovolenkuje.
Počas jeho súčasnej deväťdňovej zahraničnej cesty dominujú zahranično-politické témy. V pondelok sa venoval výnimočne domácej scéne, keď si po víkendovom ázijsko-pacifickom summite odskočil na rodný Havaj. Dnes zamieri do Austrálie a pred návratom do Washingtonu ešte navštívi Indonéziu.

Zdroj: TASR/AP



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies