O Žofčákovi a Halenárovi sa nerozhodlo, Peňaška na hosťovanie

NETKY.SK • 12 Január 2015, 15:31 • 2 min
O Žofčákovi a Halenárovi sa nerozhodlo, Peňaška na hosťovanie

BRATISLAVA - Po nevydarenej jesennej časti a "až" piatom mieste v tabuľke s dvanásťbodovým odstupom na lídra zo Žiliny sa v klube úradujúceho slovenského futbalového majstra ŠK Slovan Bratislava čakala veľká fluktuácia v hráčskom kádri, čo sa aj potvrdilo. V porovnaní s prvou časťou sezóny 2014/2015 bude chýbať v kádri "belasých" viacero hráčov.

slovakia

left justify in out

"V našom klube sa už neráta s pôsobením Fořta, Josimova či Bagayoka. Milinkovičovi sa tiež skončila zmluva, v súčasnosti je na skúške v anglickom druholigovom Boltone, uvidíme, ako tam dopadne. Štvorica Hudák, Vrablec a Záhumenský ako aj Peňaška, ktorý sa vrátil z Banskej Bystrice, by mali odísť na hosťovanie v rámci Slovenska. Pokiaľ ide o Kolčáka, prišla na Kristiána ponuka z prvoligového poľského klubu. Viac budeme vedieť o pár dní," informoval v pondelok popoludní agentúru SITA viceprezident ŠK Slovan Bratislava Petr Kašpar. 

 

Z Pasienkov by mali odísť aj dve dlhoročné opory bratislavského mužstva a skúsení 31-roční stredopoliari: kapitán Igor Žofčák a najlepší strelec histórie najvyššej slovenskej súťaže v ére samostatnej SR Juraj Halenár. V médiách sa objavili informácie, že o toto duo sa zaujímajú v maďarských kluboch DVSC Debrecín a FC Videoton Székesfehérvár. "Môžem prezradiť, že interes o Žofčáka a Halenára je aj z Maďarska, ale ani z jedného zo spomenutých dvoch klubov. Momentálne by sa obaja mali pripravovať s naším B-mužstvom, v ich prípade budeme onedlho vedieť viac." 

 

V súvislosti s príchodom brankára Martina Krnáča, ktorý v nedeľu už aj odcestoval so Slovanom na sústredenie do českého Špindlerovho Mlyna, podľa medializovaných informácii chýba len dohoda "belasých" s vedením MŠK Žilina, predchádzajúcim pôsobiskom 29-ročného brankára. Pod Dubňom sa bratislavskému rodákovi v posledný decembrový deň skončila zmluva. "My máme od Žiliny povolenie, že Krnáč môže byť u nás do konca januára a pripravovať sa so Slovanom. Od toho a jeho angažovania sa bude odvíjať aj skutočnosť, či brankár Martin Polaček definitívne odíde do Dunajskej Stredy," doplnil informácie Petr Kašpar. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona