O zábavu sa počas Super Bowlu postará Katy Perry

NETKY.SK • 24 November 2014, 10:29 • 2 min
O zábavu sa počas Super Bowlu postará Katy Perry

NEW YORK - Americká speváčka Katy Perry potvrdila, že vystúpi počas polčasovej prestávky 49. ročníka Super Bowlu - finále play-off NFL v americkom futbale, ktoré sa bude konať 1. februára v Glendale v Arizone.

slovakia

left justify in out

To, že by sa interpretka mohla predstaviť počas spomenutého podujatia, uviedli už dávnejšie nemenované zdroje pre magazín Billboard. Počas nedeľňajšieho zápasu tímov New York Giants a Dallas Cowboys však tieto dohady potvrdil športový komentátor Bob Costas. Následne o tom na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter informovalo vedenie NFL i samotná speváčka. "Potvrdené, Katy Perry vystúpi počas polčasovej prestávky Super Bowlu," napísali zástupcovia NFL. "Moja kapela vo vedľajšej miestnosti sleduje zápas medzi Cowboys a Giants, kričia na televízor. Už sa neviem dočkať 1. februára," uviedla 30-ročná rodáčka zo Santa Barbary. 

 

Vedenie NFL pritom podľa nemenovaných zdrojov uvažovalo aj o barbadoskej speváčke Rihanne a britskej kapele Coldplay. Tento rok počas Super Bowlu vystúpili spevák Bruno Mars s kapelou Red Hot Chili Peppers, pričom následne na verejnosť prenikli informácie o tom, že NFL chcelo od umelcov, aby si za účasť na podujatí platili. Perry sa však vtedy vyjadrila, že nie je typ dievčaťa, ktoré by bolo ochotné za niečo také zaplatiť. 

 

Katy Perry, vlastným menom Katheryn Elizabeth Hudson, debutovala v roku 2001 albumom Katy Hudson, no známou sa stala až v roku 2008 vďaka piesni I Kissed A Girl z druhej štúdiovky One Of The Boys (2008). Po nej nasledovali albumy Teenage Dream (2010) a Prism (2013). Okrem hudby sa príležitostne venuje aj herectvu. V roku 2010 prepožičala hlas animovanej postavičke v epizóde seriálu Simpsonovci (1989) a neskôr aj Šmolinke v snímkach Šmolkovia (2011) a Šmolkovia 2 (2013). V roku 2011 hosťovala v komediálnom seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). Predstavila sa tiež v dokumente Katy Perry: Part of Me (2012) o jej kariére a osobnom živote. Koncom roka 2012 ju prestížny americký hudobný týždenník Billboard vyhlásil za ženu roka. Perry sa v rámci turné k spomenutému albumu Prism predstaví aj v Bratislave, konkrétne 27. februára v Slovnaft aréne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona