O VSS Košice prejavil záujem zahraničný klub!

NETKY.SK • 1 Jún 2017, 13:10 • 2 min
O VSS Košice prejavil záujem zahraničný klub!

Košice - Futbalový klub FC VSS Košice by od budúcej sezóny mohol mať nového majiteľa. Podľa informácií portálu kosice.korzar.sme.sk prebiehajú rokovania medzi zástupcami víťaza druhej najvyššej slovenskej súťaže a ruského Zenitu Petrohrad.

slovakia

left justify in out

K tomu, aby košický klub účinkoval vo Fortuna lige 2017/2018, potrebuje vyrovnať všetky finančné záväzky a splniť licenčné náležitosti. Pred dvoma rokmi nedostal licenciu, ani v nedávnom období nebola situácia ideálna. Hlavným sponzorom a akcionárom Zenitu je plynárenská spoločnosť Gazprom, ktorá má majetkové podiely aj v FC Chelsea, Schalke 04 Gelsenkirchen a Crvenej Zvezde Belehrad.

 

Košice a Petrohrad sú od 28. októbra 1995 partnerské mestá. Vo futbale už spolupráca FC VSS a Zenit fungovala v uplynulej sezóne, keď v Košiciach hosťovali Nikita Andrejev a Sergej Ivanov.

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies