O víťazovi EFA Young Audience Award rozhodne 30 krajín, v porote je aj zástupca zo Slovenska

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 13:18 • 2 min
O víťazovi EFA Young Audience Award rozhodne 30 krajín, v porote je aj zástupca zo Slovenska

BRATISLAVA - O víťazovi Young Audience Award, ktorú udeľuje Európska filmová akadémia (EFA), rozhodnú zástupcovia 30 krajín.

slovakia

left justify in out

Na zoznam nominovaných snímok sa dostali švédsky film Pojkarna (Girls Lost, pozn. SITA), francúzska snímka Jamais contente a turecká dráma Rauf. O nominovaných rozhodla medzinárodná porota, ktorej členom bol aj zástupca Slovenskej republiky Jakub Viktorin.


Všetky tri tituly budú premietať aj 8. mája v bratislavskom Artkine za Zrkadlom (DK Zrkadlový Háj). Diváci a diváčky vo veku od 12 do 14 rokov následne rozhodnú, ktorá snímka ich najviac oslovila a výsledky nahlásia prostredníctvom videokonferencie do nemeckého mesta Erfurt. Víťazný film vyhlásia v ten deň počas ceremoniálu, ktorý bude možné sledovať naživo na webstránke yaa.europeanfilmawards.eu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies