O veľkonočné zajačiky s rúškom je veľký záujem

NETKY.SK • 27 Marec 2020, 17:26 • 2 min
O veľkonočné zajačiky s rúškom je veľký záujem

Dokonca aj čokoládové veľkonočné zajačiky musia mať ochrannú rúšku v časoch, keď pandémia choroby Covid-19 narúša život vo Švajčiarsku aj zvyšku sveta, upozornila agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Zajačiky idúce s dobou uviedla na trh cukráreň Bohnenblust vo švajčiarskom hlavnom meste Berne, kde sa čokoládové figúrky s bielou cukrovou maskou stali hitom u zákazníkov, uviedla jedna z manažérok Ruth Huberová.

 

Len hŕstka ľudí podľa nej mala problém s inovatívnym doplnkom tradičných zajačikov. 

 

 

Situácii sa prispôsobujú všetci na svete

Továrne vo Francúzsku, ktoré bežne vyrábajú parfémy a kozmetiku pre exkluzívne značky ako Christian Dior, Guerlain a Parfums Givenchy, prešli k výrobe dezinfekčného gélu a zároveň chcú distribuovať gél na dezinfekciu rúk bezplatne do francúzskych nemocníc. 

 

Výrobca najluxusnejších parfémov pomôže s výrobou dezinfekcie na ruky

 

Hovorca parížskeho nemocničného systému pre The Guardian povedal, že sanitizér ešte nedošiel. LVMH, francúzsky luxusný gigant, ktorý vlastní tieto značky, oznámila plán 15. marca a podľa The Guardian má v úmysle vyprodukovať až 12 metrických ton dezinfekčného prostriedku na ruky vo svojich troch francúzskych zariadeniach

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies