O týždeň v Bratislave vystúpi komik Bill Bailey

NETKY.SK • 21 September 2016, 09:01 • 2 min
O týždeň v Bratislave vystúpi komik Bill Bailey

BRATISLAVA - Anglický komik a herec Bill Bailey sa 28. septembra predstaví v bratislavskom Istropolise.

slovakia

left justify in out

Päťdesiatdvaročný rodák z mesta Bath uvedie o 20:00 show Limboland, v ktorej sa zoberá rozdielmi medzi predstavou o živote a realitou a tiež uvažuje o podstate šťastia. Bailey prerozpráva ságu rodiny, ktorá sa vybrala do Nórska pozorovať polárnu žiaru.


Diváci a diváčky sa môžu tešiť okrem intelektuálneho humoru aj na hudobnú produkciu, ktorú by mali tvoriť skladby interpretov ako napríklad PJ Harvey, Siouxsie and the Banshees, Talking Heads, Muse, Interpol, Kraftwerk, Nirvana či Biffy Clyro.


Uznávaný stand-up komik Mark Robert "Bill" Bailey je známy najmä ako Manny zo seriálu Black Books (2000 - 2004). Okrem toho sa predstavil vo filmoch Biela vdova (2000), Jednotka príliš rýchleho nasadenia (2007), Kúzelná opatrovateľka a veľký tresk (2010) alebo Popoluška na snowboarde (2011).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies