O týždeň sa začne hľadanie novej Miss Slovensko

NETKY.SK • 16 Január 2014, 11:25 • 2 min
O týždeň sa začne hľadanie novej Miss Slovensko

BRATISLAVA - Kastingová časť 19. ročníka súťaže ženskej krásy Miss Slovensko odštartuje 23. januára pod sloganom Pridaj sa k nám.

slovakia

left justify in out

Riaditeľka súťaže a Miss Slovensko 2006 Magdaléna Šebestová pritom k štyrom mestám, v ktorých sa kastingy každoročne konali, pridala aj Trenčín.

Výberové kolá sa tak uskutočnia 23. januára v Košiciach (Hotel Centrum), 24. januára v Banskej Bystrici (Hotel Lux), 25. januára v Žiline (Boutique hotel Dubná Skala) a Trenčíne (Hotel Elizabeth) a 26. januára v bratislavskom hoteli DoubleTree by Hilton. Bližšie informácie nájdu záujemkyne na webstránke www.forza.sk. Kastingovú porotu bude viesť Magdaléna Šebestová a spolu s ňou budú semifinalistky vyberať aj Miss Slovensko 2013 Karolína Chomisteková, riaditeľ Oklamčák Production Jozef Oklamčák, dvorný choreograf súťaže Peter Varady, fotograf Miss Slovensko Lukáš Kimlička, hairstylista Peter Sýkora a zástupca modelingovej agentúry Andrej Taraba. 

Záujemkyne o korunku kráľovnej krásy musia mať v čase aprílového finále vek 18 až 24 rokov, výšku nad 170 centimetrov, byť slobodné, bezdetné a mať slovenskú štátnu príslušnosť. Nesmú mať tetovania ani plastické operačné zákroky. Počas nasledujúcich mesiacov sa budú dievčatá pripravovať na galavečer Miss Slovensko 2014, ktorý opäť ponúkne veľkú fashion show. Neoddeliteľnou súčasťou projektu je aj jeho charitatívny rozmer. Výťažok z hlasovania o Miss Sympatia v roku 2014 poputuje Detskému kardiocentru na bratislavských Kramároch. 

Informácie agentúre SITA poskytla PR manažérka Produkčného domu Forza Zuzana Čižmáriková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona