O trestných oznámeniach ministra Galka zatiaľ nerozhodla

NETKY.SK • 8 September 2010, 11:42 • 2 min
O trestných oznámeniach ministra Galka zatiaľ nerozhodla

O trestných oznámeniach ministra Galka zatiaľ nerozhodla

slovakia

left justify in out

img

Hlavná vojenská prokuratúra zatiaľ nerozhodla o prijatí či neprijatí dvoch trestných oznámení, ktoré podal minister obrany Ľubomír Galko (SaS) od svojho nástupu do funkcie na neznámeho páchateľa. "Nebolo ešte nijako rozhodnuté. Čakáme na doplnenie týchto trestných oznámení a na základe materiálov, ktoré nám budú z ministerstva obrany (MO) poskytnuté, sa rozhodne," uviedol dnes pre TASR hovorca Hlavnej vojenskej prokuratúry Branislav Kupec s tým, že pre rozhodnutie je potrebné ešte doplnenie materiálov.
      Ako pre TASR dnes potvrdil hovorca Ministerstva obrany (MO) SR Richard Šümeghy, minister Galko podal od svojho nástupu do funkcie do dnešného dňa dve trestné oznámenia na neznámeho páchateľa. Prvé (9.8.) bolo podané vo veci modernizácie vrtuľníkov Mi 17 a druhé (12.8.) vo veci nákupu nafukovacích člnov ZODIAC-FC 470, pre podozrenie zo spáchania trestného činu porušovania povinností pri správe cudzieho majetku a trestného činu zneužívania právomoci verejného činiteľa. Minister obrany sa podľa hovorcových slov vyjadril, že to neboli posledné trestné oznámenia.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies