O Trenčana Mosesa Simona sa zaujíma Tottenham

NETKY.SK • 10 August 2014, 10:37 • 2 min
O Trenčana Mosesa Simona sa zaujíma Tottenham

LONDÝN - O nigérijského futbalistu v službách AS Trenčín Mosesa Simona sa zaujíma klub anglickej Premier League Tottenham Hotspur.

slovakia

left justify in out

 Podľa denníka Daily Mirror sledovali skauti Hotspur devätnásťročného krídelníka v oboch stretnutiach 3. predkola Európskej ligy medzi Trenčínom a Hull City. Londýnsky klub je pripravený predostrieť pre AS ponuku na prestup za 2 milióny libier.

 

Mosesa Simona považujú za jedného z najlepších mladých krídelníkov pôsobiacich na európskom kontinente. Podľa britských médií ho pozorne sledujú aj skauti Liverpoolu a Celticu Glasgow, ale aj holandské trio Ajax Amsterdam, PSV Eindhoven a Feyenoord Rotterdam. 

 

Moses Simon prišiel do Trenčína v januári 2014. Vzrastom nižší 168 cm vysoký Nigérijčan nastúpil za Trenčín od svojho príchodu v sedemnástich stretnutiach najvyššej slovenskej súťaže a dal v nich deväť gólov, v Európskej lige odohral štyri duely a presadil sa trikrát.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona