O tomto ženy nehovoria

NETKY.SK • 25 September 2016, 12:20 • 2 min
O tomto ženy nehovoria

BRATISLAVA - Každá žena sa snaží vyzerať čo najlepšie. Niekedy si však muži myslia, že pre to netreba nič robiť. Omyl! Tu je pár vecí, ktoré ženy praktizujú aby vyzerali dobre ale nehovoria o tom.

slovakia

left justify in out

Prieskum, ktorého sa zúčastnilo dvetisíc žien z celého sveta, s definitívnou platnosťou odtajnil, ako si nežné pohlavie dopomáha k príťažlivosti - za zatvorenými dverami. 

 

Zoštíhlenie na počkanie

Keď nefunguje diéta a chcete si počas minúty spevniť zadok a zoštíhliť stehná býva vítané zoštihlujúce prádlo. Prevažná väčšina zúčastnených priznala, že by nikdy nezniesla, aby ich pri obliekaní tejto vychytávky zbadal ich partner. Vraj by sa hanbou museli prepadnúť do zeme.

 

Preč s chĺpkami

Asi najmenej sexi na žene môžu byť chĺpky nad hornou perou. Preto je potrebné sa ich zbaviť. Samozrejme, že na zbavenie sa nežiadúcich chĺpkov existujú aj odborné metódy. Ale väčšina žien preferuje domáce vytrhávanie pomocu pinzety alebo vosku. Nikdy tieto fúziky nehoľte! Budú vám rásť silnejšie a tmavšie chĺpky.

obrazok

Biely úsmev

Asi neexistuje nikto, kto by netúžil po krásnych bielych zuboch. Ak nejdete na profesionálne ošetrenie k zubárovi môžete vyskúšať množstvo produktov na domáce použitie. A ešte existuje aj množstvo babských rád. Ale povedzte, ktorá žena by chcela byť nachytaná s alobalom potretým sódou bikarbónou na zuboch?

obrazok

Jemné prsty

Pár chĺpkov a čo to urobí. Hlavne keď sú na divných miestach, kde nemajú čo robiť. Ich hlavnou funkciou je termoregulácia. Lenže kto by také detaily evolúcie riešil a chcel podať partnerovi chlpatú ruku? Preto si viac ako 63 % žien holí chĺpky aj na prstoch.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies