O titul najlepšieho európskeho hráča trojica Messi, Iniesta, Ronaldo

NETKY.SK • 14 August 2012, 13:49 • 2 min
O titul najlepšieho európskeho hráča trojica Messi, Iniesta, Ronaldo

O titul najlepšieho európskeho hráča trojica Messi, Iniesta, Ronaldo - Futbal Medzi nominovanými na ocenenie pre najlepšieho európskeho futbalistu sezóny 2011/2012 nechýba dvojica hráčov Barcelony Andres Iniesta a Lionel Messi. Dvojicu dopĺňa útočník konk

slovakia

left justify in out

img

Medzi nominovanými na ocenenie pre najlepšieho európskeho futbalistu sezóny 2011/2012 nechýba dvojica hráčov Barcelony Andres Iniesta a Lionel Messi. Dvojicu dopĺňa útočník konkurenčého Realu Madrid Cristiano Ronaldo.
      Trojica získala v hlasovaní 53 športových novinárov najväčší počet hlasov. V utorok o tom informovali predstavitelia Európskej futbalovej únie. O držiteľovi ocenenia sa rozhodne 30. augusta v Monaku.
      Na štvrtom až desiatom mieste sa umiestnili nasledujúci hráči: 4. Andrea Pirlo (Juventus Turín), 5. Xavi Hernandez (FC Barcelona), 6. Iker Casillas (Real Madrid), 7. Didier Drogba (Chelsea Londýn, Šanghaj Šen-chua), 8. Petr Čech (Chelsea Londýn) a Falcao (Atletico Madrid) majú rovnaký počet bodov, 10. Mesut Özil (Real Madrid).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies