O'Sullivan v ponožkách, dohral v smradľavých topánkach

NETKY.SK • 23 Apríl 2015, 08:37 • 2 min
O'Sullivan v ponožkách, dohral v smradľavých topánkach

SHEFFIELD - Angličan Ronnie O'Sullivan s prehľadom postúpil do druhého kola majstrovstiev sveta v snookeri, krajana Craiga Steadmana vyradil 10:3.

slovakia

left justify in out

Toto stretnutie si však nebude nikto pamätať pre akciu na zelenom plátne. Päťnásobný šampión zo sheffieldskeho divadla Crucible totiž chvíľu hral iba v ponožkách. Tridsaťdeväťročného O'Sullivana rýchlo upovedomili, že porušuje turnajovú etiketu a musel si požičať pár topánok od riaditeľa podujatia Mika Ganleyho.


"Nemám zmysel pre módu, predchádzajúce topánky som mal desať rokov. Nechcel som sa ich zbaviť, no stratil som ich. Nové ma tlačili, jednoducho som v nich nemohol hrať. Nechcel som byť len v ponožkách, ale nemohol som ich mať obuté, bol som vďačný za akúkoľvek pohodlnú obuv. Dostal som pár smradľavých starých topánok, padli mi ako uliate," povedal "The Rocket" podľa serveru eurosport.yahoo.com.

1. kolo (hralo sa na maximálny počet 19 frejmov):
Ronnie O'Sullivan (Angl.) - Craig Steadman (Angl.) 10:3

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies