O´Sullivan sa v januári predstaví na Masters

NETKY.SK • 10 December 2014, 16:42 • 2 min
O´Sullivan sa v januári predstaví na Masters

LONDÝN - Ronnie O´Sullivan, ktorý v nedeľu piatykrát v kariére triumfoval na snookerovom UK Championship, sa v januári budúceho roka predstaví na prestížnom výberovom turnaji Masters.

slovakia

left justify in out

Ten sa uskutoční v Alexandra Palace v Londýne v dňoch 11. - 18. 1. 2015 a čerstvo 39-ročný Angličan (nar. 5. 12. 1975) na ňom bude obhajovať triumf z minulého roka. O´Sullivan v minulosti Masters ovládol už päťkrát.

 

Päťnásobný majster sveta vstúpi do podujatia, ktoré má pre víťaza pripravenú finančnú odmenu v hodnote 200-tisíc libier, v utorok 13. januára proti Rickymu Waldenovi. "Po príchode mladých hráčov som musel v mnohých ohľadoch zmeniť prístup k hre. Sú agresívni, pri stole dominujú. Začal som sa od nich učiť," povedal "The Rocket" podľa serveru eurosport.yahoo.com. "Mám za sebou fantastický kalendárny rok. Neviem sa dočkať Masters," dodal O´Sullivan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona