O´Sullivan prekonal Hendryho rekord

NETKY.SK • 15 Január 2015, 15:33 • 2 min
O´Sullivan prekonal Hendryho rekord

LONDÝN - Ronnie O´Sullivan v úvodnom frame štvrtkového štvrťfinále snookerového turnaja Masters proti Marcovi Fu dosiahol 776. stobodový nábeh v kariére.

slovakia

left justify in out

Osamostatnil sa tým od Stephena Hendryho na čele historického rebríčka. V decembri po triumfe na UK Championship 39-ročný Angličan vyhlásil, že kým odloží tágo, chce sa dostať na hodnotu tisíc "stoviek". "The Rocket" je päťnásobným majstrom sveta, za rekordným Škótom Hendrym zaostáva v tomto ohľade o dva tituly. Medzi nimi sú ešte Steve Davis a Ray Reardon so šiestimi trofejami.

 

Nábeh číslo 775, ktorým sa O´Sullivan na Hendryho dotiahol, zahral v utorok v 1. kole podujatia v Alexandra Palace v Londýne vo veľkom štýle. Žltú guľu potopil s pomocou troch mantinelov. Tento "brejk" mal napokon 121 bodov a Ronnie ním spečatil víťazstvo nad Rickym Waldenom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona