O´Sullivan o šokujúcich podmienkach na UK Championship

NETKY.SK • 1 December 2014, 16:40 • 2 min
O´Sullivan o šokujúcich podmienkach na UK Championship

YORK - Ronnie O´Sullivan sa po nedeľňajšom víťazstve 6:3 nad Petrom Linesom v druhom kole snookerového turnaja UK Championship obul do organizácie tohto podujatia.

slovakia

left justify in out

Päťnásobnému svetovému šampiónovi sa nepozdáva, že úvodné kolá sa hrajú na štyroch stoloch, chýba mu aj lepšia atmosféra.

"Kým sa nevrátia k formátu s dvoma stolmi, očakávam viacero prekvapení. Pred začiatkom som predpovedal zvláštne výsledky, nehráme v ideálnych podmienkach," povedal pre rádio BBC 5 O´Sullivan, ktorý sa zotavuje zo zlomeniny členka. "Stoly sú šokujúce. Sme na druhom najväčšom snookerovom turnaji a ja uvažujem, či budem využívať mantinely. So zlomenou nohou ma prenasledujú aj také myšlienky, že by nebola hanba prehrať. Vtedy sa ale ozve inštinkt a a ja bojujem ďalej," dodal. 

 

"Požiadajte Rogera Federera, aby na Wimbledone nastúpil na kurte č. 13 pred kulisou troch ľudí a jedného psa. Hráme chrbtom k publiku, zavše ani neviem, či tam niekto je," uviedol k atmosfére v centre York Barbican 38-ročný Angličan. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies