O stretnutie Mayweathera s Pacquiaom sa postaral basketbal

NETKY.SK • 28 Január 2015, 10:14 • 2 min
O stretnutie Mayweathera s Pacquiaom sa postaral basketbal

MIAMI - Basketbalovej NBA sa podarilo niečo, čo zatiaľ nedokázali renomovaní boxerskí promotéri - dotiahla do jednej arény Floyda Mayweathera a Mannyho Pacquiaa.

slovakia

left justify in out

Američan a Filipínec, ktorí sa dlho úspešne vyhýbajú priamemu súboju v ringu, boli divákmi utorňajšieho zápasu medzi Miami a Milwaukee. Sedeli priamo pri palubovke, ale na opačných stranách ihriska. V prestávke medzi druhou a treťou štvrtinou sa Mayweather zdvihol, zamieril k Pacquiaovi a podal mu ruku. Prehodili spolu pár slov a vymenili si telefónne čísla. "Dal mi svoje číslo a dohodli sme sa, že budeme v kontakte," prezradil po prvom osobnom stretnutí Pacquiao. Mayweather odmietol komunikovať s novinármi. "Teraz nie," odvetil.

 

V ostatnom čase sa veľa hovorilo o progrese v rokovaniach o zápase Mayweather - Pacquiao. Filipínsky pästiar údaje súhlasil s dejiskom (komplex MGM Grand v Las Vegas), termínom (2. máj), plánom antidopingových kontrol aj rozdelením finančného výnosu (60:40 v prospech Mayweathera). Mayweather by za tento súboj vo welterovej hmotnostnej kategórii mohol zarobiť 120 miliónov amerických dolárov. Celkový výnos za boxerskú udalosť desaťročia sa môže vyšplhať a 250 miliónov USD. 

 

Návšteva oboch rivalov na tom istom basketbalovom zápase nie je až taká náhoda. Pacquiao trávi niekoľko dní v Miami, pretože bol jedným z porotcov súťaže krásy Miss Universe. Pôvodne mal odcestovať už v utorok, ale jeho let zrušili, tak sa rozhodol vyplniť voľný čas obľúbeným športom. Navyše Heat vedie tréner s filipínskymi koreňmi Erik Spoelstra, s ktorým sa pozná. Mayweather chodí na zápasy Heat pravidelne. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies