O Slováka s najtvrdšou strelou v Česku sa bijú najlepšie kluby ligy

NETKY.SK • 30 Máj 2017, 08:49 • 2 min
O Slováka s najtvrdšou strelou v Česku sa bijú najlepšie kluby ligy

PRAHA - Kariéra slovenského futbalistu Lukáša Štetina bude pokračovať naďalej v najvyššej českej súťaži, v ktorej dres pražskej Dukly s veľkou pravdepodobnosťou vymení za sparťanský. Podľa informácií iDNES.cz je transfer 25-ročného stopéra spolu s príchodom bosnianskeho stredopoliara Eldara Civiča zo Slovácka blízko k zrealizovaniu. Sparta by za oboch hráčov mala dovedna zaplatiť odstupné vo výške 40 miliónov českých korún.

slovakia

left justify in out

Štetina si svojimi výkonmi urobil dobré meno v Česku a na svojom poste patrí medzi najlepších hráčov v lige. "Záujem o jeho služby majú traja najlepší - Slavia, Plzeň a Sparta. Ešte má ponuky zo zahraničia. Záleží, ako to pán majiteľ Paukner všetko vyhodnotí. Existuje aj možnosť, že tu zostane," uviedol tréner Dukly Jaroslav Hynek pre ČTK, zdieľal to server iDnes.cz.

Lukáš Štetina je nitrianskym odchovancom, okúsil angažmán v ukrajinskom Metaliste Charkov, Tatrane Prešov a od leta 2012 pôsobí v Dukle, pričom v českej lige má na konte 125 zápasov a 6 gólov. Už si obliekol aj reprezentačný dres.

 

Štetina je majiteľom najtvrdšej strely v Česku. Člen širšieho kádra slovenskej reprezentácie dominoval počas tretieho ročníka tzv. "Súboja plejerov" v Prahe v súťaži tvrdosti streľby, keď mu namerali úctyhodných 134,83 km/h. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies