O Škriniara majú záujem špičkové kluby vrátane M-City; jeho cena môže presiahnuť 50 miliónov!

NETKY.SK • 12 December 2017, 14:14 • 2 min
O Škriniara majú záujem špičkové kluby vrátane M-City; jeho cena môže presiahnuť 50 miliónov!

MILÁNO - Náš reprezentant Milan Škriniar v lete prestúpil z Janova do Interu Miláno za 25 miliónov eur a zaradil sa k najlepším obrancom Serie A. Svojimi výkonmi upútal pozornosť elitných klubov.

slovakia

left justify in out

Podľa portálu calciomerato.it najnovšie aj Pepa Guardiolu, trénera momentálneho lídra anglickej Premier League Manchestru City. Tomu v tíme chýba adekvátna alternatíva za stopérsku dvojicu Nicolás Otamendi - John Stones. Podľa spomenutého zdroja už o Škriniarovi vypracovali pozitívny posudok aj skauti "Citizens".

Už skôr údajne prejavili záujem o 22-ročného slovenského stopéra či defenzívneho stredopoliara španielsky FC Barcelona či FC Chelsea. Inter by mohol byť prístupný ponukám presahujúcim 50 miliónov eur. Škriniar v tejto sezóne nastúpil dosiaľ na 16 zápasov a strelil tri góly.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Filin
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies