O Sherlockovi musíme mlčať aj doma, tvrdí Andrew Scott

NETKY.SK • 9 Júl 2013, 07:55 • 2 min
O Sherlockovi musíme mlčať aj doma, tvrdí Andrew Scott

BRATISLAVA 9. júla (SITA) - Herci z britského seriálu Sherlock (2010) sa nesmú rozprávať odetailoch scenára tretej sezóny ani srodinami apriateľmi. Pre nedeľník Sunday Mirror to prezradil herec Andrew Scott, ktorý vpríbehu stvárnil Moriartyho.

slovakia

left justify in out

Podľa jeho slov sa producenti takýmito výnimočnými opatreniami snažia udržať pokračovanie v tajnosti a divákov čo najviac prekvapiť. "Nakrúcanie novej sezóny bolo fantastické, ale všetkým nám zakázali rozprávať sa odetailoch dokonca aj snašimi rodinami apriateľmi. Nesmieme to nikomu povedať. Ak by som vám prezradil čo sa stane, zabili by ma," uviedol Scott. 

 

Dátum premiéry novej série zatiaľ tvorcovia neoznámili, no očakáva sa, že ju začnú vysielať na jeseň tohto roka. Seriál Sherlock, ktorého tvorcami sú Mark Gatiss a Steven Moffat, preniesol hrdinu kníh Sira Arthura Conana Doylea z prelomu 19. a 20. storočia do súčasnosti. Sherlocka a Johna Watsona v ňom stvárňujú Benedict Cumberbatch a Martin Freeman. Druhá sezóna sa skončila epizódou Reichenbašský pád (The Reichenbach Fall) inšpirovanou poviedkou Posledný problém z roku 1893, v ktorej nechal Doyle pôvodne Sherlocka zahynúť spolu s jeho úhlavným nepriateľom, profesorom Moriartym. Nakoniec to však nebol posledný príbeh obľúbeného detektíva, pretože spisovateľ na naliehanie čitateľov svojho hrdinu oživil. Prvá epizóda tretej sezóny snázvom The Empty Hearse by mala divákom prezradiť, ako sa Sherlockovi podarilo prežiť hrozivý pád zo záveru druhej série. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies