O'Shea zostane v Sunderlande minimálne do roku 2017

NETKY.SK • 16 Október 2014, 18:55 • 2 min
O'Shea zostane v Sunderlande minimálne do roku 2017

LONDÝN - Írsky futbalista John O'Shea bude aj naďalej pôsobiť v klube účastníka anglickej Premier League AFC Sunderland. Vedenie "čiernych mačiek" oznámilo, že s kapitánom tímu podpísalo novú dvojročnú zmluvu, podľa ktorej bude O'Shea pôsobiť na Stadium of Light minimálne do roku 2017.

slovakia

left justify in out

"John je kapitánom mužstva, jedným z lídrov. Som presvedčený, že nám pomôže stať sa lepším a silnejším tímom. Osobne sa veľmi teším na ďalšiu spoluprácu s týmto hráčom, je to skutočný profesionál," uviedol na adresu írskeho stopéra tréner Sunderlandu Gus Poyet.
     

O'Shea na tretí októbrový týždeň roka 2014 len tak nezabudne. V utorkovom zápase kvalifikácie o postup ne EURO 2016 proti Nemecku obliekol dres národného tímu po stý raz. Jubileum oslávil vyrovnávajúcim gólom v nadstavenom čase, zásluhou ktorého Írsko v súboji proti úradujúcim majstrom sveta vybojovalo cennú remízu 1:1.
     

Do Sunderlandu prišiel O'Shea v roku 2011 z Manchestru United. Klubu z juhovýchodného Anglicka patrí v tabuľke Premier League 13. miesto, po siedmich zápasoch má na konte osem bodov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies