O prípravný zápas Rakúska so Slovenskom nieje veľký záujem, predali len 13-tisíc lístkov

NETKY.SK • 14 November 2016, 14:53 • 2 min
O prípravný zápas Rakúska so Slovenskom nieje veľký záujem, predali len 13-tisíc lístkov

VIEDEŇ - O vstupenky na utorňajší prípravný zápas medzi Rakúskom a Slovenskom zatiaľ nie je medzi futbalovými fanúšikmi veľký záujem. V pondelok doobeda predali organizátori len necelých 13.000 lístkov.

slovakia

left justify in out

Rakúšania nastúpia na Štadióne Ernsta Happela vo Viedni s kapacitou 50.000 miest proti zverencom Jána Kozáka v takmer najsilnejšom zložení. Tréner Marcel Koller sa musí zaobísť bez trojice Michael Gregoritsch, Alessandro Schöpf a Louis Schaub, na ktorú čaká s reprezentáciou do 21 rokov play off zápas proti Španielsku.

 

"Toto nie je naša mentalita. Ešte nikdy nebol taký zápas, do ktorého by sme nešli na doraz," vyjadril sa kapitán Rakúšanov Julian Baumgartlinger. Rakúšania si budú chcieť napraviť renomé po piatkovej kvalifikačnej prehre 0:1 s Írskom. V D-skupine kvalifikácie na MS 2018 im zatiaľ patrí štvrtá priečka so ziskom štyroch bodov.

 

Slováci nastúpia oproti víťaznému stretnutiu s Litvou bez šiestich členov základnej jedenástky. Tím opustil Matúš Kozáčik, Martin Škrtel, Ján Ďurica, Marek Hamšík, Juraj Kucka a Róbert Mak. Ján Kozák im vzhľadom na nahustený zápasový program a veľkú vyťaženosť doprial voľno. Šancu ukázať sa na medzinárodnom fóre preto dostanú ďalší nominovaní hráči vrátane mladíkov, ktorí s reprezentáciou do 21 rokov vybojovali postup na ME 2017.

 

S Rakúskom má slovenská reprezentácia vyrovnanú bilanciu vzájomných zápasov - 1 víťazstvo, 1 remízu a 1 prehru (skóre 3:4).

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies