O Pepeho štarte sa rozhodne až pred zápasom

NETKY.SK • 6 Júl 2016, 10:45 • 2 min
O Pepeho štarte sa rozhodne až pred zápasom

LYON - Tréner portugalskej futbalovej reprezentácie Fernando Santos čaká do poslednej možnej chvíle s rozhodnutím, či na semifinále majstrovstiev Európy proti Walesu postaví oporu zadných radov Pepeho. Verdikt padne až v stredu pred stretnutím v Lyone. Stopér Realu Madrid v utorok trénoval individuálne pre svalové problémy so stehnom.

slovakia

left justify in out

"Rozhodneme sa zajtra. Nebudeme sa ponáhľať, hoci vieme, že sa v noci budete prevaľovať v posteliach a nebudete môcť zaspať," uštipačne podotkol smerom k novinárom Santos a pokračoval: "Ja budem spať pokojne, pretože mám k dispozícii ďalších hráčov schopných nastúpiť. Ak bude Pepe na sto percent fit, potom môže byť v základnej jedenástke."


Tridsaťtriročný Pepe patrí k najlepším hráčom Portugalska na záverečnom turnaji ME a zatiaľ má na svojom konte plnú minutáž. Na turnaji sa prezentoval štyrmi faulami a raz bol napomínaný žltou kartou. Terčom nedovoleného zákroku sa stal desaťkrát. Do stopérskej dvojice by sa v prípade jeho absencie pravdepodobne vrátil Ricardo Carvalho, ktorého po zápase s Maďarskom na záver základnej skupiny nahradil pri Pepem José Fonte.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies