VIDEO Spustili predaj nových iPhonov, ľudia čakali pred obchodmi už deň vopred!

NETKY.SK • 19 September 2014, 12:52 • 2 min
VIDEO Spustili predaj nových iPhonov, ľudia čakali pred obchodmi už deň vopred!

TOKIO - Americká spoločnosť Apple začala predávať nové iPhony s väčším displejom a ako zvyčajne, záujem je veľký. Informovala o tom agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

Spoločnosť začala s predajom iPhone 6 a iPhone 6 Plus so 4,7-, respektíve 5,5-palcovým displejom v deviatich krajinách sveta. Ako prví sa dočkali nových iPhonov v Austrálii. Okrem tejto krajiny sa nové modely začali predávať aj v Hongkongu, Singapure, Japonsku, vo Francúzsku, v Nemecku, Portoriku, Kanade a Spojených štátoch.

 

Niektorí ľudia sú natoľko poblázení Apple mániou, že už deň pred spustením predaja sa postavili do rady v obchodoch. Takto uviedli do predaja nový iPhone 6 a iPhone 6 Plus v austrálskom Sydney, ktoré bolo prvým mestom na svete, kde pradaj začal.

 

 

Tento mladík bol prvým, ktorému sa nový iPhone dostal do rúk v meste Perth. Tešil sa na neho tak, že mu aj hneď padol na zem.

 

      

Záujem je opätovne vysoký a podľa spoločnosti za prvých 24 hodín prijímania objednávok ich získala viac než 4 milióny. Na budúci piatok 26. septembra budú nové iPhony k dispozícii v ďalších vyše 20 krajinách vrátane Talianska, Nového Zélandu, Ruska, Turecka, Taiwanu, Saudskej Arábie a Spojených arabských emirátov.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies