O Niňaja a Chovanca je záujem v Portugalsku a Poľsku

NETKY.SK • 28 August 2014, 10:03 • 2 min
O Niňaja a Chovanca je záujem v Portugalsku a Poľsku

BRATISLAVA - O slovenských futbalistov Branislava Niňaja zo Slovana Bratislava a Jána Chovanca zo Spartaka Trnava je záujem v zahraničí.

slovakia

left justify in out

Mladého stopéra Slovana Bratislava Niňaja podľa denníka Šport údajne sleduje už niekoľko mesiacov portugalská Benfica Lisabon, ktorá je ochotná zaplatiť okolo 1,5 milióna eur. O ofenzívneho stredopoliara Trnavy Chovanca zasa prejavil podľa Športu interes Ruch Chorzów.

 

Niňaj sa prezentuje defenzívnymi kvalitami, v dvadsiatich rokoch je pevnou súčasťou obrany Slovana. "Záujem o našich hráčov rastie s medzinárodným úspechom. Na každý zápas chodia zahraniční pozorovatelia, ktorí sledujú Soumaha, Milinkoviča alebo aj Niňaja. V súvislosti s ním sa Benfica skutočne spomínala, ale zatiaľ sme z Portugalska nedostali oficiálnu ponuku na nášho stopéra," povedal pre Šport generálny manažér Slovana Bratislava Petr Kašpar. Prestupové obdobie vo väčšine európskych krajín sa končí 1. septembra, preto je skôr pravdepodobné, že Niňaj ešte minimálne pol roka zotrvá v Slovane. 

 

Chovanec prišiel do Trnavy pred rokom a pol z Teplíc. V lete predĺžil v Spartaku kontrakt, teraz o jeho služby prejavil záujem Ruch, ktorý trénuje Ján Kocian. "Uskutočnili sa debaty na úrovni klubov. Samozrejme, Ekstraklasa má svoju úroveň, odchodu by som sa rozhodne nebránil," povedal pre Šport Chovanec, ktorého prestup by sa mal dotiahnuť po návrate Spartaka zo zápasu Európskej ligy vo Švajčiarsku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona